Mësimdhënese e Matematikës

TOPSCHOOL
11 ditë të mbetura

Qendra për organizimin e kurseve "Topschool" shpall konkurs për një Mësimdhënëse të Matematikës.

Kandidatët e interesuar duhet të kenë të përfunduar Fakultetin e Shkencave Matematiko-Natyrore ,ose të jenë Apsolventë.

Përveç fakultetin kandidatët duhet të kenë aftësi shumë te mira komunikuese dhe të prezentimit.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel