Mirëmbajtëse

Galvacoat
5 ditë të mbetura

Galvacoat hap konkurs për plotësimin e pozitës:

 • Mirëmbajtëse

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Pastrimi i të gjithë hapësires
 • Kontrolli i rregullt i të gjitha hapësirave duke përdorur vetë iniciativë për punët më urgjente
 • Detyra të tjera të deleguara nga menaxhmenti


Kualifikimet dhe Kërkesat:

 • Të ketë shkathtësi të mira fizike
 • Të ketë aftësi për të punuar e pavarur


Ne ofrojmë:

 • Kontratë të punës të rregullt
 • Orari i punës e Hënë - Premte
 • Sigurim Aksidental 24H
 • Pagë konkurruese
 • Pagesë e orës shtesë
 • Paga e 13-të


Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV në email: Info@galvacoat-ks.com

NR KONTAKTUES 049100119

Apliko për këtë pozitë

Pune tjera nga kjo Kompani