Mirëmbajtës/e

Mjeshtri Sh.p.k.
20 ditë të mbetura

Konkurs punë në Mjeshtri SH.P.K.

Mirëmbajtës/e

Lokacioni: Prishtinë dhe Fushë Kosovë

Objektivat:

- Përgjegjës/e për mirëmbajtjen e brendshme

dhe të jashtme higjienike të hapësirave të përbashkëta;

- Të njeh dhe përdor mjetet e punës sipas praktikave

të mirëmbajtjes higjienike;

- Zbaton rregulloren e kompanisë për siguri;

- Ruajtja e pajisjeve të kompanisë;

Të interesuarit për punë mund të lajmrohen 044 | 049 75 75 75

Apliko për këtë pozitë

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel