Mirembajtese - Hixhieniste

Nje familje ne Prishtine (Muharrem Fejza) eshte ne kerkim te nje punonjeses per mirembajtje nje here ne jave (Te Henen)

Te gjitha aplikueset qe mund te jene te interesuara mund te dergojne email duke shpjeguar pervojen e mehershme, dhe cmimin te cilin e presin. 

Tipi: Aparatament

Ora e punes: 09:00 - 17:00

Benefitet: Ushqimi dhe shpenzimet e udhetimit te mbuluara

Aplikimi: loopusconsulting@gmail.com 

Aplikimet do te meren parasyshe deri me daten 30 Nentor, pas kesaj date aplikimet nuk meren parasyshe. 

Suksese

Shpallja ka skaduar
adform-pixel