Mirëmbajtës/e

Konkurs punë në Mjeshtri SH.P.K.

Mirëmbajtës/e

Lokacioni: Ferizaj

Objektivat:

- Përgjegjës/e për mirëmbajtjen e brendshme

dhe të jashtme higjienike të hapësirave të përbashkëta;

- Të njeh dhe përdor mjetet e punës sipas praktikave

të mirëmbajtjes higjienike;

- Zbaton rregulloren e kompanisë për siguri;

- Ruajtja e pajisjeve të kompanisë;

Të interesuarit për punë mund të lajmrohen në 044 | 049 75 75 75

#pune #mirembajte #apliko #mjeshtri #thirremjeshtrin #ferizaj

Shpallja ka skaduar
adform-pixel