Mirëmbajtës/e të Qendrës Tregtare

MJESHTRI
E skaduar

Konkurs pune në Hymeri Group - MJESHTRI
 

Pozita:  Mirëmbajtës/e të Qendrës Tregtare - 2 vende të lira 


Kandidati duhet të ketë:

  • Aftësi të mira komunikimi
  • Me qëndrim pozitiv, të rregullt, dhe vëmendje ndaj detajeve
  • Të jetë i saktë dhe i përpiktë
  • Aftësi të punës në ekip

 

Për Mjeshtrin 

Mjeshtri është kompani e mirëmbajtjes, e cila ofron shërbime të mirëmbajtjes teknike dhe higjienike në më shumë se 260 objekte rezidenciale dhe komerciale.


Të interesuarit për punë mund të aplikojnë deri më 06.06.2020 në e-mail adresën: hr@hymeri.com, ose t’i sjellin fizikisht dokumentet e aplikimit në zyrat tona Llapnasellë, km i 4 Prishtinë – Ferizaj.


Për më shumë informata: 049 75 75 75;  044 75 75 75;  045 75 75 75; www.mjeshtri.net

Shpallja ka skaduar
adform-pixel