Mirëmbajtëse e Shtëpisë në Ulqin

Mirëmbajtëse e shtëpisë në ULQIN 

Kërkojmë një punëtore (Femër) për punë sezonale në Ulqin (plazhi i madhe), për muajt Korrik/Gusht për punë shtëpiake, Pastrim, Rregullim i dhomave etj. Fjetja dhe ushqimi eshte e siguruar.  

Të interesuarat të lajmërohen në: 
Tel: +38268286281,  +38268064260, Viber

Shpallja ka skaduar
adform-pixel