Mjeshtër

Kras Group
E skaduar

Konkurs per pune

"Kras Group" sh.p.k ne Prishtine shpall konkurs per keto vende pune:

  • Mjeshter (Alumin-PVC) - 1 Pozite*Biografija juaj (CV)
*Te kete njohuri te mire ne Alumin-PVC
*Te kete pervoje pune se paku 3 vite(te deshmoj me kontrat pune)

Çka ofron komanija:

  • Kontrat pune
  • Sigurim jetesor
  • Pushimi sipas ligjeve ne fuqi
  • Trainime profesionale mbrenda dhe jasht vendit.
     

Cv-ja te dergohet ne email:info@kras-group.com ose ne viber +383 45 900 977 
Afati i aplikimit deri ne plotesimin e vendeve te lira.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel