Mjeshtër

Kras Group
10 ditë të mbetura

Konkurs per pune

"Kras Group" sh.p.k ne Prishtine shpall konkurs per keto vende pune:

 • Mjeshter (Alumin-PVC) Fasada Ventiluse  - 2 Pozite
   
 • *Biografija juaj (CV)
  *Te kete njohuri te mire ne Alumin-PVC
  *Te kete pervoje se paku 3 vite(te deshmoj me kontrat pune)
  * Regjioni i Prishtines ,Fushe Kosove Drenas

 

Çka ofron komania:

 • Kontrat pune (1VJEQARE)
 • Sigurim jetesor
 • Pushimi sipas ligjeve ne fuqi
 • Trainime profesionale mbrenda dhe jasht vendit.
   

Cv-ja te dergohet ne email:info@kras-group.com ose ne viber +383 45 900 977 
Afati i aplikimit deri ne plotesimin e vendeve te lira.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel