Mjeshtër i Elektrikës dhe Ndihmës mjeshtër i elektikës

A+ electric
E skaduar

Mjeshtër i Elektrikës (2) dhe Ndihmës mjeshtër i elektrikës(3)

Kualifikimet dhe aftësitë e nevojshme 

Preferohet shkolla e mesme dhe përvojë pune si elekticist

Aplikoni ne:

Emailin - Aelectricshpk@gmail.com ose në numrin e telefonit: 043929210

Shpallja ka skaduar
adform-pixel