Mjeshtër i Elektroenergjetikës dhe Ndihmës-mjeshtër i Elektroenergjetikës

"ELING GRUP" SH.P.K
5 ditë të mbetura

Kompania "ELING GRUP" SH.P.K kerkon :Mjeshter i elektroenergjetikes(1) dhe ndihmes-mjeshtri i elektroenergjetikes(3).

Te gjithe te interesuarit mund te na shkruajne ne: 043-929210 dhe 049584830

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel