Mjeshtër i Teknikës së Bardhë

MJESHTRI
E skaduar

Konkurs punë në Hymeri Group – Mjeshtri SHPK

Titulli i punës: Mjeshtër i Teknikës së Bardhë


Lokacioni: Prishtinë 

Pozita të lira: 2

Paga Bazë: 500 euro (bonuse shtesë për secilën punë të kryer) 

Detyrat punës:

 • Pranimi i detyrave nga mbikëqyrësi,
 • Vizita te klientët sipas terminëve të caktuara,
 • Ofrimi i shërbimeve në kohë,
 • Rregullimi i pajisjeve shtëpiake në adresën të klientit apo në servisin e kompanisë,
 • Raportimi për punët e kryera në baza ditore,
 • Pranimi dhe dorëzimi i veturës në baza javore.


Kualifikimet:

 • Së paku shkolla e mesme,
 • Të ketë përvojë pune së paku 3 vite,
 • Të ketë patentë shofer,
 • Të jetë komunikative dhe i aftë te punoj ne grup,
 • Të jetë i certifikuar për dhënien e ndihmës së parë.

 

Për mjeshtrit jashtë regjionit të Prishtinës ofrojmë edhe akomodimin!

Të interesuarit për punë mund të dorëzojnë CV në formë eletronike tek: hr@hymeri.com, apo të aplikojnë përmes telefonit, ose të aplikojnë fizikisht në zyrat tona në Llapnasellë, km i 4 Prishtinë – Ferizaj, më së largu deri më 19.06.2020.

Për më shumë informata: 049 75 75 75;  044 75 75 75;  045 75 75 75

Shpallja ka skaduar
adform-pixel