Mjeshtër të ndërtimtarisë

Creation doo
E skaduar

Kerkojme Mjeshtër te Ndërtimtarise për firmat kroate, më mundësi pas 3 muajsh, transfer në BE. 

Nevojitën: Armirues, Tesar, Murator për kulme, Fasader, Knauffera, Suvatues, Keramiqar, Elektricista, Saldues, Ujesjelles, Sisteme ventilues, Nxemje qendrorë, Montera te ollukeve, dyerve dhe dritare PVC, Montera te paneleve solare, Zdrukthtar, Vozites me C dhe D kat, dhe Bagerista. 

  • Ne Kroaci paga 1500 eu ne Zvicer dhe Gjermani më marrëveshje 
  • Kontrate 1 vit
  • Banimi nga firma 
  • Sigurimi shëndetësor dhe pensional 
     

Kandidatet e interësuar të kenë :
pasaporten
Vërtetimin e policise më apostile 
Certifikatën e lindjes

Për info tjera ne viber: +385955091208

Shpallja ka skaduar