Mjeshter ne hekurosje dhe ngjyrosje te automjeteve

Kepa Colors
13 ditë të mbetura

KEPA Colors Auto Service shpallë konkurs për pozitën:

Mjeshtër në ngjyrosje dhe hekurosje të automjeteve.

 

Kriteret:

Kandidatët duhet të kenë eksperiencë pune në ngjyrosje dhe hekurosje të automjeteve.

 

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes numrit të telefonit: 044 145 316 ose 046 700 050.

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel