Mjeshtër për dyer dhe dritare PVC

Dea Bau
E skaduar

DEA BAU - kompania e ndertimit me seli ne Bresje ,Fushe Kosove kerkon mjeshter per punimin e dyerve dhe dritareve nga plastika. Per me shume informata na kontaktoni ne numrin tane te teelfonit  +383 44 152 743 apo na vizitoni ne zyrat tona ne Bresje ne objektin Dea Mall.

 

Dea Bau

Tel.+383 44 152 743 

Email: deabauks@gmail.com 

Shpallja ka skaduar