Mjeshter, Suvatues, Mjeshter Qeramike, Latues dhe Punetor Fizik

Deabau SH.P.K
16 ditë të mbetura

                  KONKURS PUNE

Kompania ndërtimore ‘’DEABAU SH.P.K’’ me seli ne Fushe Kosove, shpall konkurs për vende të lira pune:

1. Mjeshter (armirues)

2. Suvatues

3. Mjeshter qeramike

4. Mjeshter per fasade ventiluese

4.Punetor Fizik

Vendi i punës: Fushe Kosove
Paga: Sipas marrëveshjes.
Kompania siguron kontrate te rregullt pune sipas ligjeve ne fuqi.


Të Interesuarit mund të lajmërohen përmes telefonit: +38344152743 ose na vizitoni në zyret tona: Fushe Kosove, Bresje (afer ambullantes)

Konkursi eshte i hapur nga data 10-03-2023 deri 09-04-2023

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel