Mjeshtër të fasades

Dea Bau
E skaduar

DEA BAU - kompania e ndertimit me seli ne Bresje ,Fushe Kosove kerkon mjeshter per punimin e fasades se jashtme si dhe dendosjen e dekoreve te fasades. Per me shume informata na kontaktoni ne numrin tane te teelfonit  +383 44 152 743 apo na vizitoni ne zyrat tona ne Bresje ne objektin Dea Mall.

 

Dea Bau

Tel.+383 44 152 743 

Email: deabauks@gmail.com 

Shpallja ka skaduar

Pune tjera nga kjo Kompani