Mjeshtër Tereni

TOLA-B&N SH.P.K.
18 ditë të mbetura

KONKURS

Kompania TOLA-B&N SH.P.K. me seli në Prizren, hap konkurs në pozitën e kërkuar: Mjeshtër Tereni

 

Dokumente dhe pritshmëria:

  • CV të kompletuar
  • Përvojë pune në fushën e kërkuar (së paku 1 vit)

 

Përshkrimi i punës:

  • Aftësi dhe përvojë në fushën e llamarinës dhe përpunimit të metaleve (fushëveprimi: TEREN)
  • Aftësi bashkëpunimi në grup
  • Aftësi lidershipi dhe për të marrë përgjegjësi
  • Aftësi në leximin dhe implementimin e projekteve

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel