Monitorues i Mediave

PrimeDB
1 ditë të mbetura

Monitorues i Mediave

Bashkohu nje ekipi profesional

 

Kushtet:

  • I perkushtuar ne pune
  • I pershtatshem ne pune ekipore
  • Mendjehahpur dhe fleksibil
  • Te kete kryer studimet universitare

 

Dergo CV tuaj ne office@primedb.net

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel