Kompania “PUNTO SHPK” me seli ne Fushe Kosove, e specializuar ne shitjen e inventarit per zyre dhe administrate, perfaqesuese e brendeve te njohura ne kete lemi, shpalle konkurs per keto pozita:

       Monter
 

Kualifikimet dhe detyrat

  • Diplome te shkolles se mesme apo student
  • Patent shofer te kategorise B
  • Montim dhe liferim te mobileve per konsumator
  • Asistim ne shitje ne showrrom
  • Detyra tjera qe percaktohen nga menaxhmenti

 

Te gjithe te interesuarit, te dergojne CV-ne ne email info@punto-rks.com apo ta sjellin ne showroom-in tone ne Fushe Kosove, Rr Dardania 276 (afer pompes Kastrati) apo ne showroomin ne magjistralen Prishtine - Fushe Kosove, km 1.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel