MONTER

PUNTO SHPK
E skaduar

Kompania “PUNTO SHPK” me seli ne Magjistralen Prishtine - Fushe Kosove km 1, e specializuar ne shitjen e inventarit per zyre dhe administrate, perfaqesuese e brendeve te njohura ne kete lemi, shpalle konkurs per kete pozite:

Monter

- Kualifikimet 

  • Eksperience ne pune (e preferushme)
  • Aftesi te mira komunikative dhe te punes ne ekipe
  • Patent shofer te kategorise B

Te gjithe te interesuarit, te dergojne CV-ne ne email info@punto-rks.com apo ta sjellin ne showroom-in tone.

Shpallja ka skaduar
adform-pixel