Monter për skele

Skele Musa
18 ditë të mbetura

             KRITERET:

  • Aftësi në montim dhe demontim të skeleve
  • Shkadhtësi për punë ekipore
  • Mosha 18+

 

Pagë konkurruese

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel