Montier

Për aplikim pune ju lutem përdorni njërën nga metodat:

  1. Apliko duke derguar CV ose informacionet tua në email: hr@diellihome.com
  2. Apliko duke plotësuar formularin në linkun: hr.diellihome.com

 

Arsyet për aplikim tek ne:

  1. Pagat më të mira në treg
  2. Sigurim shëndetsor
  3. Kontratë afatgjate
  4. Rregullat dhe Kushtet sipas Ligjit të punës.

 

Për më shumë informacione na gjeni në:

 

Facebook :       facebook.com/diellihome

Twitter:             twitter.com/diellihome

Instagram:       instagram.com/diellihome

website:           https://www.diellihome.com/

Shpallja ka skaduar