Ndihmës Depoist

M.E. Display
5 ditë të mbetura

M.E. Display është një kompani e specializuar në shitjen e lëndëve të para dhe pajisjëve në industrinë e shtypit, si dhe furnizimin me materiale për reklamim përmes përfaqësive të brendëve të njohura botërore.

Për nëvojat e zyrës qëndrore në Çagllavicë-Lagjja Marigona, kompania ”M.E Display”, shpall konkurs për poziten si në vijim: 

POZITA: Ndihmës Depoist (një pozitë)

Përgjegjësitë:

 • Të bëjë ngarkimin/shkarkimin e mallrave edhe të bëjë regjistrimin e tyre në depo,
 • Të bëjë pranimin e porosive,
 • Të bëjë përgatitjen për daljen e mallit nga depo dhe organizimin e liferimit të mallit,
 • Të mirret me mallin e importuar, gjendjen fizike, kontrollin e kualitetit dhe sasisë,
 • Të kujdeset për mirëmbajtjen e vendit të punës,
 • Detyra të tjera të përcaktuara nga mbikqyrësi direkt që ndërlidhen me punën.

Kualifikimet:

 • Të ketë të kryer shkollimin e mesëm,
 • Përparësi kanë kandidatët me përvojë pune si ndihmës deposit apo punë të ngjashme,
 • Të ketë shkathtësi organizative dhe të menaxhimit të kohës,
 • Patentë shoferi valide,
 • Të jetë fleksibil në orarin e caktuara.

 

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cakura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV në email adresën apliko@medisplay.eu.

Apliko për këtë pozitë

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel