Ndihmës/e në dekorim të eventeve

Nina Events / Prishtinë      

Shpall konkus sezonal për:
 

 • 4 Meshkuj dhe 8 Femra

 

Përgjegjësitë e punës  / Femra 

 1. Asistencë në përgaditjen e listës për evente
 2. Përgaditja e dekorit në sallë sipas udhezimeve nga Udheheqesi
 3. Klasifikimi i luleve dhe dekoreve në Depo
 4. Mbledhja dhe klasifikimi I dekotir pas përfundimit të eventit

Kërkohet:

 1. Të jetë kreative
 2. Me orar fleksibil
 3. Korrekt në punë

 

Përgjegjësitë e punës / Meshkuj

 1. Dërgesa e dekoreve nga depo në lokacionin ku mbahet Eventi
 2. Asistence në sallen e dekorit  sipas udhezimeve nga Udheheqesi
 3. Pas perfundimit të eventit mbledhja, kthimi dhe klasifikimi ne depo

Kërkohet:

 1. Të jetë fleksibil në orar
 2. Të ketë leje të vozitjës
 3. Të jetë korrekt në punë

 

Çka ofron Nina Events: 

 1. Kontratë  pune sezonale 3 mujore
 2. Transport nga Depo në Prishtinë në lokacionin ku është Eventi
 3. Pagë konkurruese në treg
 4. Ushqim dhe pije gjatë orarit te punës

 

Konkursi i Hapur deri me datë: 10.06.2023

Dergoni të dhënat e juaja në email: flutura@ninagroupks.com ose kontakto në Nr: 048 205 285

Shpallja ka skaduar