Kuzhinier dhe Ndihmes Kuzhinier

Restaurant PINOCCHIO
31 ditë të mbetura

Restaurant Pinocchio

Vend i lire i punes 
Pozita: Kuzhinier  ose  Ndihmes Kuzhinier me pervoje pune.

Te interesuarit te lajmerohen ne nr: 044 405 114 dhe 045 681 870.
 

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel