Ndihmës Mekanik dhe Ndihmës Autoelektrocist

AFE GROUP
E skaduar

DETYRAT DHE PERGJEGJESIT

  • NDIHMON AUTOMEKANIKET DHE AUTOELEKTRICISTET,
  • RESPEKTIMI I ORARIT TË PUNËS,
  • RUAJTJA E RAPORTEVE KOLEGIALE ,
  • TË JETË I SJELLSHËM DHE VETË INICUES,

 

TË INTERESUARIT TË NA KONTAKTOJNË 045 203 207

Shpallja ka skaduar
adform-pixel