Ndihmës Mekanik

Renault Kosova
6 ditë të mbetura

Mundësi punësimi në Auto-Mita: 
 

 • Ndihmës Mekanik (2 pozita) 
   


Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

 • Ndihmon në riparimin e veturave që përcaktohen nga udhëheqësi;
 • Kujdeset për pajisjet e servisit;
 • Të ndihmon me porositjen e materialeve;
 • Të bashkëpunon me departamentet përkatëse;
   

Specifikat e punës:

 • Përvojë relevante;
 • Duhet të jetë në gjendje të punon nën presion;


Shënim: Për këtë pozitë, në mungesë të CV-së, ju mund të dërgoni aplikimin tuaj edhe në viber ose whtsapp duke përshkruar shkurtimisht njohuritë tuaja, eksperiencen dhe informatat personale: +383 45 68 68 68

Mundësi shumë e mirë për t'u avancuar në karrierë. Ju do të jeni pjesë e një ambient fantastik me ekipin më të mirë. 

Të gjithë ju që plotësoni kriteret, ju ftojmë të aplikoni në hr@automita.com

Magjistralja Prishtinë-Shkup
KM.5, Peroc, 1000 Prishtinë, Kosovë
+383 (0)38600045, info@automita.com
automita.com

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel