Ndihmës Prodhimi

TOLA-B&N SH.P.K.
18 ditë të mbetura

KONKURS

Kompania TOLA-B&N SH.P.K. me seli në Prizren, hap konkurs në pozitën e kërkuar: Ndihmës Prodhimi

Dokumentet dhe pritshmëria:

  • CV të kompletuar
  • Përvojë pune në fushën e kërkuar (së paku 1 vit)

 

Përshkrimi i punës:

  • Aftësi dhe përvojë në fushën e llamarinës dhe metalit
  • Aftësi bashkëpunimi në grup
  • Aftësi për të marrë përgjegjësi në realizimin e porosive
  • Raportimi i punës tek përgjegjësi i prodhimit
  • Patent Shofer (Kategoria B)

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel