Ndihmëse e kuzhinës

Pasta FASTA
E skaduar

Pasta Fasta rekruton ndihmese te kuzhines ne Prishtine dhe fushekosove.

Pergjegjesite :

  • Zierje e pastave nga menyra qe trajnoheni.
  • Mirembajtje e vendit te punes.
  • Larje e eneve.
  • Shkathtesi dhe korrektesi gjate orarit te punes.


Orari i punes nje jave paradite , java tjeter pasdite , nje dite te javes pushim , me kontrate pune.

Per detaje te tjera dhe aplikim ne numrin : +38349531558

Shpallja ka skaduar