Ndihmese e kuzhines

Pasta FASTA
1 ditë të mbetura

Pasta Fasta rekruton ndihmese te kuzhines ne piken ne Fushekosove.


Pergjegjesite :

  • Zierje e pastave.
  • Mirembajtje e vendit dhe mjeteve te punes.
  • Pergjegjesi e shkathtesi gjate orarit te punes.
     

Per aplikim ne numrin : +38349899985

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel