Ndihmëse Kuzhiniere, Mirëmbajtës/e

Sonder
5 ditë të mbetura

Sonder, është në kërkim të kandidatëve për plotësimin e pozitave të mëposhtme:

 

  •  Një kuzhinieri 
  •  Një mirembajtëse

 

Detyrat e kuzhinierit përfshijnë përgatitjen e ushqimeve të freskëta dhe të shijshme për klientët tanë. Kandidatët ideale duhet të kenë përvojë në kuzhinë dhe të jenë të aftë të punojnë mirë në një ambient të ngarkuar.

Mirembajtësi do të jetë përgjegjës për pastërtinë dhe organizimin e brendshëm të restorantit.

 

Na dërgoni CV-në tuaj në adresën [agnesa.sonder@gmail.com]. ose në numrin e telefonit  +383 49 255 898

Faleminderit për vëmendjen dhe presim me padurim të aplikacionet tuaja!

Apliko për këtë pozitë