Punësim në Poloni

2bservis
E skaduar

Punësim në Poloni , me kontrate afatgjate , akomodim dhe sigurim shëndetësor. 

Montues i komponentëve ne fabrike, operator makinerie të llojeve të ndryshme ne fabrike,shofer kamioni, punëtor i thjeshtë për montimin e barikadave kundër zhurmave në lagje dhe autostradë

Kërkojmë të interesuar për punësim me njohje themelore (bazike A1-A2)  te gjuhes angleze  sa për komunikim fillestar. Përvoja e punës nuk kërkohet trajnimi bëhet në vendin e punës. 

Për detaje na kontaktoni 049333614.

Adresa : Simone Shiroka nr 5

Prishtinë

Shpallja ka skaduar