Pozita: Arkitekt i Ri  

Vendndodhja: Germany Stuttgart /  Remote (fillimisht në Prishtinë, Kosova)  Deri ne pregaditjen e dokumnteve.

Rilokacion: Mundësia për të shkuar në Gjermani

 

Rreth Nesh:

Për shkak të zgjerimit të projekteve tona, kërkojmë një Arkitekt të Ri të motivuar për t'u bashkuar me ekipin tonë dinamik. Ky pozicion fillon në mënyrë të largët nga Kosova fillimisht, me një mundësi menjehere potenciale për të punuar nga Gjermania Stuttgart. ( Njohja e gjuhës gjermane është  e detyrueshme )

Përgjegjësitë e Punës: Basike

 • Matni me saktësi dhe tërheqni të dhënat nga PDF-të arkitektonike të dërguara nga punëdhënësi.
 • Sigurohuni për saktësinë dhe integritetin e të dhënave në dokumentacion.
 • Bashkëpunoni me ekipin e zyrës në Gjermani për të kuptuar dhe interpretuar kërkesat e projektit.
 • Ndihmoni në përgatitjen e vizatimeve të detajuara dhe specifikimeve.

Kualifikimet:

 • Diploma Bachelor në Arkitekturë ose në një fushë të ngjashme (të sapo diplomuarit inkurajohen të aplikojnë).
 • Përdorimi me përvojë i softuerit arkitektonik (p.sh., AutoCAD, Revit, SketchUp ose të tjerë).
 • Vëmendje e fortë ndaj detajeve dhe saktësia në matjen dhe nxjerrjen e të dhënave.
 • Njohja e gjuhës gjermane është  e detyrueshme.

Çfarë Ofronim:  

 • Mundësia për të filluar karrierën tuaj arkitektonike në nivelin bazë.
 • Fleksibiliteti i punës nga larg me mundësinë e relocimit ndërkombëtar bazuar në nevojat e projektit.
 • Paga konkurruese dhe paketa e përfitimeve.

Si të Aplikoni: 

Kandidatet e interesuara duhet të paraqesin rezumenë e tyre në pozicion te Info@as-d-gmbh.de.

Afati i Aplikimit: 3/13/2024

Ne jemi të emocionuar të mirëpresim një anëtar të ri në ekipin tonë i cili është i pasionuar për arkitekturën dhe i etur për të rritur aftësitë e tij. 

Shpallja ka skaduar