Nurse in Finland

Filloni një jetë të re në Finlandë, vendin më të lumtur në botë!
RIVERIA është një nga ofruesit më të mëdhenj të arsimit dhe trajnimit profesional në Finlandë. Programi ofron 3 vite punë si infermier/e praktike dhe studim në të njëjtën kohë për të marrë një diplomë finlandeze në një institut profesional.
www.riveria.fi
+383 49 884 852
 

Programi po kërkon: Infermier/e, Kujdestar/e për të moshuarit dhe personat me nevoja te veqanta, gjeni specifikimet e mëposhtme:
Vendi i punës: Finland
Pozita: Infermier/e, Kujdestar/e për të moshuarit dhe personat me nevoja te veqanta
Ftohen të aplikojnë për pozicione të hapura pune në këtë program, ata që posedojnë njohuri të infermierisë, apo disiplinë të ngjashme te mjeksisë.

Çfarë ofron programi:
-Udhëzime dhe mbështetje profesionale
-Kursi i gjuhës finlandeze (6-9 muaj) pa pagese, 1.5-2 orë në ditë, i mbajtur online, pritet te filloj në Tetor 2022. Niveli i gjuhës që pritet të arrihet është A.2.2.
-Ne ju paguajmë juve 150 euro në muaj, për të investuar më shumë kohë për të mësuar finlandishten     
-Paga minimale 1900 euro bruto në muaj (gjatë praktikës)
-Ndihmë në organizimin e akomodimit në javët e para në Finlandë
-Vazhdimi i studimeve në Infermieri Praktike gjatë punës
Çfarë kërkon programi:

-Njohuri bazë të gjuhës angleze
-Është e rëndësishme të tregoni pasion për punën dhe pozicionin për të cilin do të aplikoni
-Kërkohet të keni edukim në lidhje me infermierinë ose mjekësinë (diplomë të shkollës së mesme apo nivelit bachelor)
-Eksperienca e punës nuk është e nevojshme por e dëshirueshme
-I/e motivuar për të mësuar gjuhën finlandeze dhe kohë të mjaftueshme për angazhim në kursin e gjuhës
Aplikimi:

Nëse mendoni se zotëroni cilësitë e përmendura më sipër, ju lutemi dërgoni:

-Letren e motivimit
-CV

Të dyja në gjuhën Angleze, në email: fjolla.blakaj@riveria.fi deri me 30 Shtator 2022, 00:00.
 

Shpallja ka skaduar

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel