Operations Support Assistant

InterAdria
E skaduar

InterAdria është kompani e zhvillimit softuerik, telekomit dhe edukimit e cila ofron shërbime të ndryshme, që sot janë të njohura si disa nga nevojat më të rëndësishme për shoqërinë tonë. 

 

Ne kërkojmë punëtor të motivuar të bashkohen me ekipin tonë për pozitën:

 

Operations Support Assistant

 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Organizimi ditor i ekipeve për tregun Gjerman;
 • Planifikimi dhe Organizimi i termineve të instalimeve për klientë gjerman;
 • Përdorimi i sistemit të kompanisë për regjistrimin e të dhënave dhe punëve ditore;
 • Gjeneron raporte në bazë ditore, për punët e ekzekutuara;
 • Mbështetja e ekipit në komunikim në gjuhën Gjermane;
 • Detyra të tjera të përcaktuara nga eprori;

 

Kualifikimi dhe përvoja:

 • Diplomë bachelor në Menaxhment, Administrim Biznesi ose fusha të ngjashme ( e preferueshme);
 • Së paku një (1) vit eksperiencë pune e dëshmuar;
 • Njohja e gjuhës Gjermane ne nivelin B2; 
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi verbal dhe të shkruara në gjuhën Gjermane;
 • Njohja e gjuhës Angleze ( e preferueshme);
 • Aftësi të shkëlqyera ndërpersonale me taktika të mira negociuese;
 • Proaktiv dhe i pavarur me aftësi për të marrë iniciativë;
 • Aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës dhe përmbushjes së afateve;

 

 

Të interesuarit mund ta dergojne CV-në e tyre në e-mail adresën: jobs@interadria-ks.com

Data e fundit e aplikimit : 10.08.2022

Shpallja ka skaduar
adform-pixel