Operator i maqinave CNC

Archtime
E skaduar

Po kërkojmë tre Operatore CNC për t'u bashkuar me ekipin tonë që po rritet. Kandidati ideal duhet të ketë një dëshirë për të mësuar dhe të qëndrojë i vendosur, si dhe një njohuri të thjeshtë të anglishtes.           

Përgjegjësitë e Operatorit CNC përfshijnë, por nuk janë të kufizuara në: 

  • Vendosja e pajisjeve CNC për të drejtuar punë produksioni
  • Drejtimi i makinave CNC për të prerë, formuar dhe ndërruar materialet
  • Leximi dhe interpretimi i planeve, vizatimeve teknike dhe specifikimeve të tjera të nevojshme për maqine
  • Performimi i kontrolleve të cilësisë në pjesë dhe sigurimi i përputhjes së tyre me specifikimet
  • Zgjidhja e problemeve që mund të ndodhin
  • Mbajtja e një mjedisi të sigurt pune
  • Ndjekja e të gjitha procedurave të sigurisë 
     

Kandidati duhet të jetë në gjendje të punojë pa mbikëqyrje të vazhdueshme. Përvoja me makinat CNC është e preferuar, por jo e domosdoshme. Aftësi të mira komunikimi dhe organizimi janë gjithashtu të preferuara. 

Nëse jeni të interesuar në këtë pozicion, ju lutemi kontaktoni në numrin: 044-114-588 ose info@archtime-ks.com

Shpallja ka skaduar