Operator i Mbikqyrjes Elektronike

JAGUAR SECURITY
9 ditë të mbetura

Mundësi punësimi, me kushte shumë të mira të punës dhe pagë konkuruese!

Jaguar Security- Kompani Profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë në Republikën e Kosovës.


SHPALL KONKURS

Pozita: OPERATOR TË MBIKQYRJES ELEKTRONIKE

Vende të lira pune: 5 POZITA

Vendi i Punës: PRISHTINË

Ofrimi i punësimit: Punësim i menjëhershëm, 
Përparësi kanë personat e Licencuar nga Ministria e Punëve të Brendshme për ofrimin e Shërbimeve të Mbikqyrjes Elektronike


Përshkrimi i Detyrave:

 • Monitorimin e sistemeve të sigurisë në Qendrën e Kontrollit, duke përfshirë monitorimin e sistemeve alarmuese dhe atyre të video-vëzhgimit.
   

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

 • Te kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme, shkollimi superior i preferuar,
 • Aftësi te mira kompjuterike,
 • Përvoja e punës një vjeçare në lëmin e kërkuar,
 • Mos të kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht,
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë,
 • Aftësi për të punuar në situata stresuese.


Kushtet e punës:

 • Kushte të mira të punës,
 • Kontratë afatgjate,
 • Pagë konkuruese në treg,
 • Mundësi avansimi profesional dhe në karrierë.


Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë:

Përmes postës elektronike, duke dërguar CV-në dhe dokumentet tjera përcjellëse në e-mail adresën: info@jaguarcom.al
 

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 31.10.2021, çdo ditë pune nga ora 08:00 AM deri në ora 16:00 PM.

Ju mirëpresim!

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel