Operator i Qendrës Monitoruese

DELTA Security është Kompani private profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë: Roje, Monitorim dhe reagim të sistemeve të sigurisë (alarm & kamera), Instalim, servisim dhe mirëmbajtje te Sistemeve te Sigurisë.

DELTA Security Sh.p.k ofron mundësi afatgjate të punësimit, perspektivë për karrierë, avancim personal dhe kushte të mira pune.

Delta Security shpall konkurs:

Pozita:  4 Operator në Qendrën Monitoruese

Detyrat dhe përgjegjësitë:
- Njohja e pajisjeve te punës ne Qendrën e monitorimit
- Ruajtja dhe siguria e pajisjeve dhe dokumenteve të kompanisë
- Monitorimi 24/7 i pajisjeve të komunikimit, dhe pajisjeve për monitorimin e sistemeve te sigurisë.
- Aftësi te mira komunikimi dhe koordinimi me ekipet ne teren (patrullat, rojet, tekniket, etj.)
- Zbatimi i detyrave tjera relevante të kërkuara nga baza dhe hierarkia

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:
- Te kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme, shkollimi superior i preferuar;
- Aftësi te mira kompjuterike
- Përvoja e punës një vjeçare në lëmin mon
- Mos të kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;
- Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
- Aftësi për të punuar në situata stresuese;

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 9:00 në zyrën Qendrore të kompanisë, adresa: Rr. Enver Maloku nr. 108/1 Bregu i Diellit (në objektin  Furra Qerimi  1, kati III-të), Prishtinë, apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz.

JU MIREPRESIM!

Shpallja ka skaduar
adform-pixel