Agjent te Marketingut

DELTA Security është Kompani private profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë. Delta Security ofron mundësi afatgjate të punësimit, perspektivë për karrierë, avancim personal dhe kushte të mira pune. 

 

Shpall konkurs: 6 vende të lira pune

Pozita: Agjent Marketingu;

 

Përshkrimi i Detyrave:

  • Promovimi dhe shitja e shërbimeve dhe sistemeve të sigurisë;
  • Gjetja dhe mirëmbajtja e klientëve të rinjë;
  • Si dhe aktivitete tjera rreth marketingut;

 

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

  • Te kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme, shkollimi superior i preferuar;
  • Përvojë pune një vjeçare në Shitje;
  • Të posedoj patent shofer;
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  • Aftësi për të punuar në situata stresuese; 
  • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik. 

 

Metoda e pagesës:
- Pagë fikse dhe bonus ne bazë të përformancës.

 

Afati dhe forma e aplikimit:

Afati i aplikimit është deri me 20.02.2020. Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 09:00 deri 17:00 në zyrën qendrore të kompanisë, adresa: Rr. Enver Maloku nr. 108/1 Bregu i Diellit (në objektin  Furra Qerimi1, kati III-të), Prishtinë, apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz.


JU MIREPRESIM!

 

Shpallja ka skaduar
adform-pixel