Organizatorë/e në Administratë

Gerlica Company sh.p.k, shpall konkurs për:  Administratë

Detyra dhe përgjegjësi:
Është përgjegjës/e për zhvillimin dhe performancën e aktiviteteve të shitjes në zonen/klientët që ai menaxhon.
 - Nderton, mirëmban dhe përmirëson marrëdhëniet e biznesit me klientët duke siguruar plotësimin e nevojave të tyre sipas standarteve më të larta
 - Inicion plane veprimi për krijim alternativash të reja për shitjen e produkteve të kompanisë Kërkesat për kandidatët:

  • Eksperiencë e mëparshme pune në pozicione të ngjashme (e detyrueshme)
  • Njohuri te gjuhes angleze – e preferueshme
  • Fajllimin e dosjeve në baza ditore 
  • Aftësi të mira  komunikuese dhe negociuese

  Për të aplikuar ju lutem dërgoniCV- në adresen elektronike : genc.thaqi@gerlica.com

Shpallja ka skaduar
adform-pixel