PARTNER SHPËRNDARËS ME BIÇIKLETË / MOTOÇIKLETË PERSONALE

KONKURS PËR: PARTNER SHPËRNDARËS ME BIÇIKLETË / MOTOÇIKLETË PERSONALE.

Nëse keni biçikletë apo motoçikletë tuajën personale dhe nëse jeni person ambicioz, që krahas punës dëshironi ambient argëtues, të arrini balance, atëherë bashkohuni me sjellisimo dhe nuk do të pendoheni. Një ambient, ku secili trajtohet me respekt reciprok dhe miqësor. E, sidomos, kur ju jeni të pasionuar pas biçikletave, atëherë, e keni mundësinë të kombinoni punën tuaj me shëndetin tuaj.

Bëhu BOSS i vetvetes në një familje të madhe, të re e të shëndoshë, plot energji dhe besim, për të arritur qëllimet e përbashkëta. Krijo një eksperiencë të re, të paparë deri më tani, me një atmosferë relaksuese, duke dhënë kështu edhe kontributin tuaj për ruajtjen e ambientit dhe vendit në të cilin po jetojmë.

Duke qenë pjesë e kompanisë, ju keni mundësinë të gëzoni:

 • Avancim në karrierë;
 • Respekt për njëri tjetrin;
 • Zhvillim i talentit tuaj dhe i juaji si person;
 • Të ofroni kontributin tuaj;
 • Punë e mirëfilltë;
 • Keni mundësinë të ruani nënën natyrë;
 • Gëzoni shëndet më të mire, ndjeheni më të fuqishëm si dhe jeni më të relaksuar;
 • Keni lirinë të veproni në formën që ju mendoni se është më së miri, e nëse dështoni – mësoni;

 

PËRSHKRIMI I POZITËS:

Të bëhesh partner në pranimin e porosive, në aplikacion dhe të dërgosh ushqimin nga restaurantet tek klienti.

 

NGA KANDIDATI  KËRKOHET:

 • Të ngasë mirë biçikletën;
 • Të njohë mirë qytetin e Prishtinës dhe Fushë Kosovës;
 • Të jetë bashkëpunues dhe me aftësi të shkëlqyera komunikuese;
 • Të jetë energjik dhe me mendësi pozitive – I/E vetëmotiuar;
 • Të ketë vullnet, gatishmëri, ambicie dhe vetë iniciativë;
 • Korrektësi dhe mirësjellje në punë;
 • Kandidati duhet të jetë në gjendje të punojë me orar fleksibil të punës.
 • Të ketë shkathtësi dhe entuziazëm në kryerjen e detyrave.

 

Për të aplikuar, dërgoni CV në e-mail: sjellisimo1@gmail.com

Mos harroni të shkruani pozitën në Subject: Partner shpërndarës me biçikletë personale.

Data e fundit per aplikim është: 17.08.2020

 

Pas përzgjedhjes së kandidatëve, do t'iu lajmërojmë përmes emailit dhe telefonit për datën/kohën e intervistës. Ju lutemi kontrolloni emailin dhe përgjigjuni në thirrjen tonë.

E-mail:  sjellisimo1@gmail.com
Phone Number:  +383 (0) 49 89 36 93

 

 

Shpallja ka skaduar
adform-pixel