Punëtor/e për pastrim të xhamave në objekt

Kompania Kristal B ofron punë per:

Në objektin VITALAND, janë hapur vende të reja të punës.
Objekti i punës është objekt i ri, dhe i lehtë për tu mirëmbajtur.

Pastrues/e të xhamave të objektit - 2 pozita


Kushtet:

  • Përvojë pune në pastrim
  • Të jetë  i/e gatshëm të punoj në grup
  • Orari i përshtatshem 8orë + kontratë e rregullt pune.
  • Pushim vjetor
  • Pagesa sipas marrveshjes.

     


Te interesuarit të na kontaktojn në numrin e telefonit 049 766 327 dhe 049 348 468 ose ne email-in kristal_b@hotmail.com

Shpallja ka skaduar