Punëtore për pastrim të objektit

Kompania Kristal B ofron pune për: 

Pastruese - 2 pozita 
Në objektin GOGAJ AG - Pejë

Kushtet:

  • Pervojë pune në pastrim
  • Të jete i/e gatshëm të punoj ne grup
  • Orari i pershtatshem 8orë + kontrate e rregullt pune.
  • Pagesa sipas marrveshjes.

     

Objekti i punes eshte objekt i ri, dhe i lehte per tu mirembajtur.
Te interesuarit të na kontaktojn në numrin e telefonit 049 348 468 ose ne email-in kristal_b@hotmail.com

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel