Pastruese

TOLA-B&N SH.P.K.
18 ditë të mbetura

KONKURS

Kompania TOLA-B&N SH.P.K. me seli në Prizren, hap konkurs në pozitën e kërkuar: Pastruese

Dokumentet dhe pritshmëria:

  • CV të kompletuar
  • Përvojë pune në fushën e kërkuar (së paku 1 vit)

 

Përshkrimi i punës:

  • Aftësi në menaxhimin e kohës
  • Korrektësi dhe sinqeritet
  • Konsistencë dhe vëmendje
  • E shkathët dhe e gjithanshme

 

Çka ofrojmë ne:

  • Komunikim dhe transparencë
  • Uniformë dhe mjete moderne të punës

Apliko për këtë pozitë
adform-pixel