Pastruese

Gërlica Company sh.p.k me seli në Babush, Ferizaj  shpall konkurs për vende të lira pune:

  1. PASTRUSE
     

Kandidatët e Interesuar ti plotësojnë këto kushte:

  • Të kenë përvojë pune,
  • Të jene bashkëpunues dhe inovative,
  • Të respektojnë rregullat e punës.


Të interesuarit mund të dërgojnë CV në Email: gerlica_company@hotmail.com 

Shpallja ka skaduar
adform-pixel