Pastruese/Mirëmbajtese

ALDEX shpk
3 ditë të mbetura

Kompania Aldex Qeramika kerkon te punesojë 1(nje) pastruese  për sallonin e qeramikes dhe sanitarise në Pejë.

Kanditatet e interesuara mund te aplikojnë online duke derguar CV në emejll adresen:

info@aldex2.com

ose

te paraqiten tek Aldex Qeramika,  adresa  - Rruga Zhuj Selmani ne Pejë

Afati i aplikimit është deri me daten 30.09.2020.

Apliko për këtë pozitë

Pune tjera nga kjo Kompani

adform-pixel