Pastruese/Mirembajtese

ALDEX shpk
E skaduar

Kompania Aldex Qeramika kerkon te punesojë 1(nje) pastruese  për sallonin e qeramikes dhe sanitarise në Pejë.

Kanditatet e interesuara mund te aplikojnë online duke derguar CV në emejll adresen:

info@aldex2.com ose te paraqiten tek Aldex Qeramika,  adresa  - Rruga Zhuj Selmani ne Pejë

Afati i aplikimit është deri me daten 10.08.2022

045 534 535 

Shpallja ka skaduar
adform-pixel