Përgatitës malli, Depoist

Viva Fresh Store
10 ditë të mbetura

 Viva Fresh Store 

KONKURS PUNE QENDRA E LOGJISTIKËS 
Lokacioni: Lipjan 

- Përgatitës malli  
- Depoist 

Kualifikimet e kërkuara: 

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme; 
 • Preferohet përvojë relevante e punës në fusha të ngjashme; 
 • Të ketë aftësi për punë ekipore dhe individuale; 
 • Përkushtim dhe etikë në punë. 
   

Çfarë ofrojmë ne për punëtorët tanë: 

 • Shujtë ditore; 
 • Transport vajtje-ardhje; 
 • Sigurimi Shëndetsor; 
 • Pagë bazë + kompensim shtesë; 
 • Mundësi të vazhdueshme të avansimit në pozita të ndryshme; 
 • Mjedis miqësorë dhe gjithëpërfshirës.
   

Dërgo CV ose Aplikacionin në recruiting@vivafresh-rks.com ose paraqituni në Logistic Center (E Hëne e Premte nga ora 08:00-16:00) apo duke klikuar në butonin më poshtë: 

Aplikoni Këtu