Përkthyese e Gjuhës Turke

Kërkojmë punëtore (femër):

  • Përkthyese e Gjuhës Turke
     

Kushtet e punësimit:

  • Të këtë pervojë pune
  • Të ketë fizik të mirë
  • Të ketë aftësi të mira komunikuese me klientë
  • Të jetë e moshës 23-30vjet
  • Preferohet  njohja e Gjuhës Angleze .

 

Të interesuarat të dergojnë CV-në duke i bashkangjitur një fotografi, në e-mail tonë: estemedgrup@gamil.com

Si dhe dokumentet tjera përcjellëse: Referencat nga Punëdhënësit e mëparshëm, Diploma e Fakultetit etj .

Ose të telefonojnë në numrat tanë kontaktues 049-180-013

Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhura

ADRESA: Gjendemi në Prishtinë

Shpallja ka skaduar
adform-pixel